Uppnå din drömkropp

Med crossfit och andra metoder har du möjlighet att skapa den kropp du alltid har drömt om. Allt fler vänder sig till plastikkirurgin för att ta bort rynkor och åtgärda hud som blivit mindre elastisk på grund av graviditet eller åldrande. Idag finns många olika metoder att forma om kroppen, där du kan välja mellan bland annat bukplastik, fettsugning och body contouring.

Hos Citadellkliniken hittar du specialistutbildade kirurger som kan skapa naturliga bröst genom plastikkirurgi och de har många nöjda patienter. Här får du ett bra omhändertagande och du garanteras en hög kvalitet och säkra resultat som motsvarar dina förväntningar. För dig som vill ha hudvård finns också injektionssjuksköterskor och hudterapeuter som erbjuder ett varierat och stort utbud av skönhetsbehandlingar.

Crossfit för hela kroppen

Crossfit är ett program avsett för att förbättra kondition och styrka, en allsidig träning som aktiverar hela kroppen. Denna träningsform uppkom år 1995, och grundades av Greg Glassman som tidigare varit aktiv gymnast. Han öppnade sitt gym i Kalifornien, med ett garage som första lokal. Idag finns det många människor som tränar crossfit spridda över hela världen, och populariteten ser inte ut att minska.

Med de ständigt varierande rörelserna i konditions- och styrkeprogrammet som utförs i hög intensitet kan du uppnå den kropp du drömt om. När Greg Glassman utformade crossfit utgick han från de grundrörelser som människans kropp är mest anpassad för att utföra. Till dessa hör att lyfta, kasta, dra, springa och hoppa. Målet med den allsidiga träningen är att bli så bra som möjligt på alla de fysiska färdigheterna, inklusive styrka, uthållighet, snabbhet, koordination, precision, smidighet och balans.

Plastikkirurgi

Förutom att forma kroppen med intensiv träning kan du också uppnå dina önskade resultat med plastikkirurgi. Även om det kan göra mycket för utseendet att bygga muskler och få en bättre hållning så finns det områden som kan vara svåra att förändra med ren träning. Plastikkirurger är utbildade läkare, men kan också sägas ha en konstnärlig ådra. När de är färdiga med sin läkarutbildning går de vidare och utbildar sig till specialistläkare inom plastikkirurgi. Här skaffar de sig spetskompetens inom olika områden, som bröstkirurgi och okuloplastik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *