Träna utomhus lika lätt som inomhus

När vädret tillåter kan du enkelt förflytta din crossfit-träning utomhus. När du tränar på en ny plats kommer du kanske upptäcka hur annorlunda det känns trots att du utför liknande övningar. När du utfört en viss övning på samma plats flera gånger kommer det kännas som en helt ny övning när du utför den på ett nytt ställe. Det är dessutom bra att få lite variation i sin träning. När du tränar utomhus kommer du märka hur annorlunda det är att utföra övningarna på marken istället för på golvet inomhus.

När du befinner dig utomhus kan du dessutom välja att jogga som uppvärmning. Det finns löpningsspår i de flesta städer vilket är en bra plats att träna crossfit. En del har till och med träningsställningar där du kan utföra olika övningar. Att besöka en sådan plats är ett bra alternativ ifall du inte har möjlighet att besöka gym. Men samtidigt är det inte säkert att du kan träna regelbundet när du väljer utomhusträning. Vädret kan ställa till med problem och då måste du bestämma ifall du ska träna någon annanstans eller hoppa över träningen den dagen.

Ett tips till dig som är intresserad av att börja träna crossfit är att variera var du tränar. Om du tränar 3 dagar i veckan kan du träna gym 2 dagar och utomhus 1 dag, eller 1 dag på gym, 1 dag hemma och 1 dag utomhus. Du behöver inte hålla dig till ett och samma ställe. Ju mer variation du har i din träning desto bättre resultat.

Att träna utomhus ger dig också en chans att få lite frisk luft vilket inte är helt fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *